Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
NLVMUG UserCon 2019
Thursday, March 21 • 14:25 - 15:10
VMware Cloud Foundation 3.5 – Introductie: Architectuur, ontwerp en sizing

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
In een tweeluik zullen Viktor van den Berg, Arnim van Lieshout en Marek Zdrojewski jullie alles vertellen over VMware Cloud Foundation! Deel 1 wordt gepresenteerd door Viktor om 14:25, Arnim en Marek vervolgen de tweeluik om 15:25.

In deze sessie gaat Viktor meer vertellen hoe je met VMware Cloud Foundation (VCF) geautomatiseerd een gestandaardiseerd Software Defined Datacenter (SDDC) uitrolt. De architectuur van VCF is gebaseerd op de VMware Validated Designs, zodat je verzekerd bent dat jouw SDDC volgens de best practices van VMware wordt gerealiseerd. In deze sessie leer je meer over de architectuur van VCF en de beschikbare componenten die onderdeel uitmaken van VCF. We zullen verder inzoomen op de rol van de VMware Validated Designs, en het gebruik van vSAN Ready Nodes binnen VCF. Als laatste zullen we de te doorlopen implementatiestappen bespreken, zodat je duidelijk wordt hoe een op VCF gebaseerd SDDC daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Staat SDDC op jouw roadmap, of wil je gewoon meer weten over VCF en de VVDs kom dan zeker naar deze sessie!
Wil je meer weten na deze sessie? De sessie van Arnim en Marek om 15:25 gaan verder in op de implementatie van VCF.

Speakers
avatar for Viktor van den Berg

Viktor van den Berg

VMware
Viktor van den Berg (VCDX, vExpert) is een Solutions Engineer bij VMware. Viktor heeft zijn eigen blog op www.viktorious.nl en spreekt regelmatig op de verschillende (community) events. Viktor heeft bijna 15 jaar ervaring met de verschillende VMware oplossingen, waarbij zijn focus... Read More →


Thursday March 21, 2019 14:25 - 15:10
Loods 8